Rólunk

Több mint 30 éve van közünk az üzemanyagokhoz és a telephelyi tankolási rendszerekhez, megoldásokhoz. 30 éve ugyanaz a telefonszámunk. 14. éve gyártjuk tankoló automatával egybeépített kútoszlopainkat, ez idő alatt 600 vállalkozás döntött úgy, hogy a mi kútoszlopainkat használja, közel 800 tartályon működik a rendszerünk, majd’ 100 millió liter gázolaj folyik át a kútoszlopainkon évente!

Legyen Ön is Partnerünk!

600 vállalkozás, akinek az életét, mindennapi ügymenetét könnyítették meg az általunk biztosított megoldások. Büszkeségünk, hogy több nagy, országosan ismert és elismert brandet is partnereink között tudhatunk.

 

Ügyfeleinkkel minden esetben a lehető legjobb kapcsolatra törekszünk, és mindent megteszünk, hogy úgy emlékezzenek ránk: „Jó volt ezzel a céggel üzletet kötni, és legközelebb is őket választanám!”

 

Kedvező kiszállási díjainkkal, kiváló ár-érték arányú berendezéseinkkel elértük, hogy Miskolctól Pécsig, Szegedtől Sopronig, minden régióban vannak ügyfeleink.

Kereskedelmi gázolaj visszatérítés

A felhasználó az Interneten jelszavas bejelentkezés után a jogosultságának megfelelően megnézheti a tankolásokat autónként és / vagy sofőrönként és az adó visszatérítésre alkalmas, a törvénynek megfelelő dokumentumot készíthet a tankolásokról, amelynek segítségével benyújthatja gázolaj visszatérítési igényét.